Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Een reactie

Evike.com artikelen nu verkrijgbaar via Airsoft Heaven

Evike.com artikelen nu verkrijgbaar via Airsoft Heaven

| op 13, aug 2014

Soms heb je een specifiek onderdeel nodig dat niet in Nederland te verkrijgen is. Via Amerikaanse webshops bestellen wil je liever ook niet: je hebt geen creditcard of geen zin in het gedoe met de douane. Hoe dan ook, er zijn heel veel redenen om in Amerika te willen bestellen bij een grote airsoft-retailer zoals Evike, maar het uiteindelijk toch niet te doen.

Daar hebben wij nu een oplossing voor! Via Airsoft Heaven kan je nu alle producten die bij Evike te koop zijn bestellen! Hoe werkt dat?

Je kunt gewoon uitzoeken wat je wilt hebben van Evike en in welke hoeveelheden. Vervolgens geef je dat aan ons door via een speciale bestelling.

Word nu niet heel hoopvol voor wat betreft de prijzen, want dat zullen gewoon vergelijkbare prijzen in vergelijking met normale Europese webwinkels. Maar voor speciale, moeilijk te verkrijgen spullen of kleine bestellingen is het zeker de moeite waard omdat je verzendkosten gedeeld worden met andere bestellingen en je inklaringskosten en belastingen ook worden verdeeld.

Lees hier meer over deze mogelijkheid!

Reacties

  1. Super service, gaan we zeker rekening mee houden! Goed bezig Christiaan!

Schrijf een reactie

X
- Enter Your Location -
- or -