Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

2 reacties

Bullet Factory

Indoor locatie 3.67/5 (2)
Husternoard 2, 9294 MX, Oudwoude, Nederland (Weergeven op kaart)
http://www.paintball-bulletfactory.nl/

Bullet Factory is een indoor CQB locatie gevestigd in een oude zuivelfabriek, en is de thuisbasis van North Dutch Tactical Airsoft

Het speelveld bedraagt ca. 2200 m2, en bestaat uit veel gangetjes, glijbanen, muren en kijkgaten, en is verdeeld over 2 verdiepingen. Dit brengt de extra moeilijkheid met zich mee dat je ook van bovenaf kan worden beschoten.

De inrichting bestaat onder andere uit een sfeervol dorpje in het midden van de hal, een vuurtoren en verschillende auto wrakken om achter schuilen. De donkere gangen en kamers van de oude fabriek maken het spel soms zenuwslopend, en zorgen er regelmatig voor dat de adrenaline door je lijf giert. Met goede tactieken kan het spelgenot nog meer worden verhoogd.

Bij capture the flag zijn in de hal vier vaste punten om de vlag op te hangen; twee boven en twee beneden. Dit om te voorkomen dat vlaggen verstopt worden. Het speelveld is redelijk donker, het verhoogt de spanning enorm en je schrikt je regelmatig kapot omdat je toch dichterbij een vijand was dan je dacht. De vloer van de hal is beneden bedekt met zand tegen slippartijen.

Faciliteiten

 • Toiletten
 • Kantine
 • Stroom
 • Testbaan


 • Plattegrond Speelveld The Bullet Factory

 • Klik hier om het Veiligheidsreglement van de NABV te downloaden.

  Naast de landelijke wetten en regels van de NABV, hebben wij nog een aantal clubregels die bij het gebruik maken van onze voorziening van toepassing zijn.

  Namelijk:

  Het uitoefenen van de sport geschied ALTIJD op eigen risico!

  Wees eerlijk
  Als je niet op een eerlijke manier de sport uitvoerd door bijvoorbeeld niet aan te geven dat je geraakt bent. Dan heb je volgends ons niet alleen jezelf te pakken maar ook iedereen die op dat moment in een wedstrijd met jou zit. Het gaat ten kosten van het plezier van anderen en dit staan wij niet toe. Natuurlijk is er een groot verschil tussen een keer niet doorhebben dat je geraakt bent en daadwerkelijk “valspelen” tijdens wedstrijden zullen er ook marshals aanwezig zijn die dit soort mensen op hun daden aanspreken.

  Drank en drugs
  Bij het vermoeden dat er voor een wedstrijd door een speler alcohol is genutigd zal deze de toegang tot het speelveld ontnomen worden. Mocht er een vermoeden zijn dat een speler drugs/andere verdovende middel heeft gebruikt voor een wedstrijd dan wordt de toegang voor deze speler tot het pand ontnomen.

  Diefstal
  Bij diefstal van spullen uit het pand zal er altijd aangifte worden gedaan.

  Vernieling
  Bij het opzettelijk vernielen van de speelhal, of elkaars uitrusting volgt er onmiddelijke weigering tot de toegang van het gebouw. En wordt de schade verhaald op de dader.

  Mocht er een of meerdere van de bovenstaande regels overtreden worden dan kan het bestuur overgaan tot het weigeren van de toegang tot het pand. Om deze regels zo goed mogelijk na te leven kan er altijd door spelers een klacht in worden gedient bij het bestuur.

 • Bullet Factory 22 December 2013 (HAG)
  door Pekelaer


 

Fotogalerij

 

Foto's van Bullet Factory

Kaart

Kaart wordt geladen...

Evenementen

Nieuwste beoordelingen

Profielfoto van Cooper Cooper
4/5
5/5
4/5
Profielfoto van Mish Mish
3/5
3/5
3/5

Wat vind jij van Bullet Factory?

Reacties

 1. zeer vriendelijke organisatie

  zeer leuk beetje donker veld, 2 laags
  leuke afwisselende missies

  krappe parking
  ruimte kantine, hamburger en fris te koop, nadien ook wel een biertje.
  super schone toiletten

 2. Het is een super vriendelijke organisatie, de locatie is opgedeeld in twee lagen met verschillende missies. Juist omdat het veld wat donker is vraagt het iets meer van de gemiddelde airsofter.

  Qua faciliteiten is alles goed geregeld en echt niets op aan te merken!

Schrijf een reactie

X
- Enter Your Location -
- or -