Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

The Dutch Airsoftshop


Nog geen beoordelingen
reling 9 Almere, Netherlands
info@thedutchairsoftshop.nl
(065) 518-3946
Wij zijn een online winkel met een grote passie voor het airsoften . Omdat wij zelf fanatieke Airsoft spelers zijn, willen wij graag deze passie met een ieder delen zodat men zelf kennis kan maken met deze sport.
Door ons uitgebreid assortiment en scherpe tarieven hopen wij aan een ieder zijn/haar wens te voldoen.
Om de toegankelijkheid van deze sport te vergroten zullen wij regelmatig korting acties doen op onze site en Facebook pagina.

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant een tevreden klant is en blijft. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de keuze van onze producten. Mocht u iets niet kunnen vinden in ons assortiment, laat het ons dan weten, wellicht kunnen wij dit product als nog leveren tegen scherpe prijzen.

Zelf zijn wij op dit moment op zoek naar vrouw vriendelijke airsoft producten, zoals tactical gear en tactical wear, zo gauw wij deze aan ons assortiment zullen toevoegen laten we het natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Vertrouwd winkelen en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een goede service is hierbij natuurlijk essentieel. Wij hopen dan ook met deze webwinkel een steentje bij te kunnen dragen aan het plezier van het uitoefenen van de airsoft sport!

Mochten u nog vragen of suggesties hebben dan kunt u natuurlijk ons altijd contacteren.
  • Wat vind jij van The Dutch Airsoftshop?

  • Nog geen beoordelingen


X
- Enter Your Location -
- or -