Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Operation Watergate | Airsofters.nl

Operation Watergate | Airsofters.nl
vrijdag 20 februari 2015 - zondag 22 februari 2015
18:00 - 16:00
---
Nog geen beoordelingen

De eerste echte Big Game van Nederland gaat een feit worden. Met speciale regels, voertuigen en de nadruk op realisme! Er wordt dan ook wat extra’s van de spelers verwacht wanneer zijn aan dit event meedoen. Lees de regels goed door!

Stukje Storyline:

Sinds de hervorming van de verstandhouding tussen de GSA en TNO, zijn er verschillende doelstellingen behaald op het gebied van vrede onderhandelingen. Verschillende landen in het midden-oosten hebben zich verenigd onder de vlag van TNO. Hierbij is de republiek Tehenistan ontstaan onder de leiding van El Brahmir. Deze republiek wordt ondersteund door GSA troepen en sinds de oprichting is de oorlogscriminaliteit vermindert en leek het er op dat deze republiek een gezonde toekomst tegemoet kwam.

Tot dat er in augustus er een aanval is gepleegd op Amsterdam, hierbij is een onderzoeksinstellingen van ZEROinc privatized military corporation vernietigd en zijn er een groot aantal slachtoffers gemaakt. Na maanden onderzoek is geconstateerd dat deze aanval is uitgevoerd met een gestolen wapensysteem van ZEROinc. De aanval is opgeëist door een radicale groepering “Al Miraj” genaamd. Dit heeft ZEROinc er toe gezet om militair personeel in te zetten op Teheniï grondgebied. Na maanden lang onderzoek ondersteund door GSA onderzoekers, zijn de ZEROinc contractor er in geslaagd om de kopstukken van Al Miraj te identificeren.

De personen verantwoordelijk voor de aanval op ZEROinc bleken connecties te hebben met El Brahmir. Na een confrontatie tussen GSA en TNO, heeft de TNO ondanks de eerdere goede samenwerking , opnieuw de oorlog verklaard aan de GSA en heeft El Brahmir gemeld dat hij de dreiging van ZEROinc niet zal tolereren en er alles aan zullen doen om ZEROinc ten gronde te richten. De GSA Board of Representatives heeft hierop geantwoord door alle GSA troepen zo snel mogelijk over te plaatsen naar het grensgebied.

Hierbij zijn meerdere personen van zowel GSA en ZEROinc achtergebleven, GSA Commander Thomas heeft gezamenlijk met ZEROinc COO Flexa laten weten dat zij er alles aan zullen doen om deze personen zo snel mogelijk op te sporen en terug te brengen in veiligheid. GSA maakt gebruik van ZEROinc’s satellieten en contractors om zo deze personen zo snel mogelijk te vinden.

Op satellietbeelden is gezien dat wapens en personeel van de RedResistanceArmy de noordgrens tussen Tehenistan en Pokrov bezet grondgebied oversteeken. Ondanks dat de RRA niet gezien word als terreur beweging, zijn de banden met Pokrov niet te ontkennen. de RRA wordt vermoeddelijk geleid door Pokrov commandant Erik Lenin.

In een commando centrum van ZEROinc is een aanvalsplan opgesteld om de wester grens van tehenistan over te steken, en vanuit daar een reddingsoperatie te starten om een tweetal hooggeplaatste GSA commanders te bevrijden uit een TNO kamp. Er word veel tegenstand verwacht van de TNO en daarom zijn verschillende onderdelen van de GSA Taskforce1 ingedeeld in deze missie samen met een contractor eenheid onder leiding van COO Flexa.

Het is waarschijnlijk dat Yusuf El Brahmir zelf de verdediging zal leiden ondersteunt door Al Miraj. Of dat de RRA zich zal mengen in dit gevecht is tot zover onbekend.

Extra Big Game regels

Tijdens de Milsim zullen we extra regel hanteren, sommige zijn verplicht en andere zijn ter bevordering van de Big Game

Kledingvoorschriften (verplicht)

Tijdens de Big-game van februari 2015 zullen de GSA,TNO en ZEROinc gespeeld worden.
Voor deze teams zijn verschillende kledingvoorschriften.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iyTx7IX6A5SJSJ2yGmh4xfNngoIktEKeYJSrnKwKcQM/pubhtml?gid=0&single=true

GSA

 • GSA Platoon leaders & commanders zijn verplicht een blauwe baret te dragen, (deze worden geleverd door Airsofters.nl)

TNO

 • Hoofddeksel vergelijkbaar met een Hoofddoek/Shemagh/Pakol/Burka

ZERO

 • Effen legerkleding (OD, Coyote, Tan, zwart of iets vergelijkbaar)
 • 1 stuk GSA camo kleding – ZERO commanders zijn verplicht een oranje baret te dragen, (deze worden geleverd door Airsofters.nl)

Wapenbeperkingen (verplicht)

Tijdens de Big Game mag er geen gebruik gemaakt worden van HICAP magazines!

Er mogen geen drum mags gebruikt worden anders dan onder een supportgun (denk hierbij aan een M249 of M60 of iets vergelijkbaar, bij twijfel neem contact op met Airsofters.nl) ook is het niet toegestaan om extended pistol magazines te gebruiken. Mocht je betrapt worden met een High-Cap magazijn dan zal je uitgesloten worden van verdere deelname.

Pyro & Smokes

Pyros & Smokes zijn niet toegestaan. Ook niet ter decoratie van jezelf. Het is mogelijk dat door Airsofters.nl een “Smoke” gebruikt zal worden in de verhaallijn.

Bom

Het is mogelijk dat er door Airsofters.nl een “Bom” wordt ingezet. Hierbij zal iedereen in een straal van 5 meter terug moeten naar de respawn. INCLUSIEF eventueel friendly speler.

Commander Hierarchie

Tijdens de Big Game zal de leiderschap structuur sterk benadrukt worden, het is dan ook van belang dat je orders tijdens het spel zo goed mogelijk op volgt. de commander structuur zal er als volgt uit zien.

GSA

 • GSA Battalion Commander Thomas
 • GSA Company Commander Slinky
 • GSA Medical (respawn) Commander
 • GSA Platoon Leaders
 • GSA Squad leaders

ZERO

 • ZERO Chief Operating Officer Flexa
 • ZERO Tactical Advisor
 • ZERO Lead Contractor

TNO

 • Yusuf El Brahmir
 • Al Miraj Leider
 • Teheniï Sheikhs

Speeltijden

Vrijdag
18:00 – Poort open
21:00 – Briefing
22:00 – Basiskamp Opbouwen / start game
Zaterdag
01:00 – No Shoot zones Kampen. Speelveld = open
07:00 – END no shoot zones!
10:00 – Dag spelers
17:00 – Einde dag spelers – spel gaat door!
Zondag
01:00 – No Shoot zones Kampen. Speelveld = open
07:00 – END no shoot zones!
09:00 – Dag spelers
16:00 – Einde dag spelers / einde event

Foto's van Operation Watergate | Airsofters.nl

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Wat vond jij van Operation Watergate | Airsofters.nl?

Schrijf een reactie

X
- Enter Your Location -
- or -