Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Afstudeerproject WWM, onderdeel airsoft

| op 16, jan 2014

Beste airsofters,

Zoals jullie misschien weten, is het Nederlands recht 1 van de meest lastige zaken om te begrijpen. En dan met name de Wet Wapens en Munitie, met als verlengstuk de regeling en de circulaire. Voor een afstudeeronderzoek ben ik dan ook voornemens om een passend advies omtrent dit onderwerp aan het ministerie te leveren. Om de mening van “de airsofter” hierin mee te nemen, heb ik een enquête opgesteld.

Ik zou de airsoftgemeenschap dan ook zeer dankbaar zijn, wanneer jullie bereid zijn deze enquête https://www.thesistools.nl/airsoft in te vullen. De enquête bestaat uit 20 vragen, welken voornamelijk multipechoise zijn. Je kan meedoen tot en met 21 maart 2014.

Met vriendelijke groet,
Patrick
Een groot airsoftbewonderaar

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar