Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Milsimsport NABV certified

Milsimsport NABV certified
Lucid Mind

En boer boerde verder en zag dat het goed was.

Goed nieuws bereikte ons vanuit het verre verre Nederland, in het mogelijks nog verdere Deventer (voor de Vlamingen die dit lezen, je spreekt het wonderbaarlijk uit als “deevinter”) waar de mannen van Milsimsport.nl de plak zwaaien.

Een tijdje terug schreef ik nog een blog over de dudes omdat ze de totale kaart van familiaal skirmen aan het trekken waren.

Ik had toen reeds de eer en het genoegen bij hen aanwezig te kunnen zijn tijdens een testskirm en toen reeds had ik een donderbruin vermoeden dat het met die gasten best wel goed zou komen.

Wat blijkt ?

Recentelijk kregen ze het NABV kwaliteitscertificaat toegekend en dat verdient toch wel een extra blogbericht.

Voor ons Belgen lijkt dit nogal triviaal .. “een kwaliteitscertificaat” ..

Wetende dat je in bepaalde delen van ons land gewoon even moet bellen naar de lokale politiechief (die je dan meestal ook nog kent) met de melding “Hey George – want zo heten ze stastistisch gezien allemaal – we gaan er zondag even skirmen” lijkt het idee van een heus certificaat een beetje zoals water naar de zee dragen.

In Nederland liggen de kaarten echter anders op tafel.

De NABV, het overkoepelend orgaan dat de airsoftsport regelt en vergunningen verschaft, kijkt streng toe op de kwaliteits- en veiligheidsnormen van terreinen en organisatoren.

Mensen die mijn schrijfsels iet of wat volgen weten dat ik meestal vol lof spreek over de organisatie die onze noorderburen aan de dag brengen, maar ze kunnen meestal niet anders willen ze die certificaten krijgen.

Het hebben van een NABV kwaliteitscertificaat staat voor de organisatie niet alleen gelijk aan een erkenning van hun inzet en organisatie, maar het stelt hen ook in de mogelijkheid om publieke of openbare skirms te gaan organiseren.

Driewerf hoera dus voor de mannen van Milsimsport.nl!

Op hun terrein “The Monastary” ontvangen ze vanaf heden graag de beaumonde van airsoftland en vanzelfsprekend blijft het familiale gevoel domineren.

Breng zeker nog eens een bezoekje aan hun website www.milsimsport.nl om op de hoogte te blijven van de skirmdata.

Mij ga je er alvast nog vaak zien verschijnen.

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar