Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Fist of Fury - Bunker Hill

Fist of Fury – Bunker Hill
Mish
  • op 28 januari 2015

De dag hiervoor had ik een testskirm in Den-Haag. Maar aangezien ik hier niet m’n ding kon doen en ik nood had aan een dagje raggen heb ik me na thuiskomst (zaterdag 23:00h) via m’n mobiel kunnen inschrijven voor een epische skirm in Daarle…

 
Evenement: Operation: Fist of Fury (3Division) Locatie: Bunker Hill, Daarle Datum: zondag 26-10-2014

Een beetje gedoe want ik had geen data meer, en thuis geen Wi-Fi. Dus overal waar ik Wi-Fi kan rippen.. rip ik dat. Alleen de betaling via mobieltje liep niet smooth, dus uiteindelijk voor een euro meer (*zucht) betaald met PayPal, want ik moest en zou gaan.

En perse nog een dagje Daarle erachteraan plakken. Daar had ik naast de kick-loze dag nog een reden voor, want exact een jaar geleden is het hier in Daarle bij 3Division voor mij begonnen. Maar dit keer had ik de klok WEL een uur naar achteren gezet. In plaats van de 04:44h van vorig jaar (want had toen heeel vroeg afgesproken en was dus ook nog een uur te vroeg klaar om te gaan.. ) nu dus wat uitgeslapen en 06:45h vertrokken.

Daarle, wat heb ik al heel veel mooie herinneringen aan Daarle 🙂 <3 #pewpew Toffe missies, mooi terrein, aardige en behulpzame mensen, proper toilet en goed kantinevoer. Na aankomst de replica's klaar gemaakt, omgekleed.. plassen (daar altijd spontaan een semi-overdreven-absoluut-blijkbaar-vrouwelijke-spastisch moeilijk doende blaas) en FPS... Ik wist dat ik issues had met beide replica's, maar de M4 heeft het hier nu echt begeven... na een stuk of 5 BB’s klonk het slechts als een hitsige-accuboormachine (*ziet Benny Benassi taferelen voor zich*) en kwam er niets anders uit dan slechte herrie. Mooi rot. De G36 schoot wel netjes (nieuwe veer ingestoken) maar ook niet optimaal, want bleek tijdens de skirm af en toe te haperen.. stommig. Nog even achter m’n knielap aangegaan... die had ik tijdens Operation: Thombstone verloren en zou toen aan een marshal gegeven zijn, alleen vergeten achteraan te gaan. Maar nu lag ‘t niet bij de gevonden voorwerpen 🙁 Aja balen, ik ga m’n overgebleven kniestukken maar met lijm en klittenband aan broek knutselen. De M4 maar meteen weer in de tas gedaan 🙁 broodje gegeten... gedronken (en nog een keer wezen plassen..). Toen kwam ik in de kantinetent (hoe moet ik het anders noemen?) twee dudes tegen van de Zwarte Wolven, heb me bij hen aangesloten en ben ik met de SFRT gaan spelen.. Na een jaar BC mag dat best 🙂 Want.. ehm.. ja hoe ga ik dit zeggen... I know people from the other side :p En aangezien ik zonder mijn team was (had het last minute bedacht en gemeld en naja .. als enige er heen) kon dat mooi zonder gezeur etc. Briefing... door Thorsten, de C.O. werd erg leuk gedaan moet ik zeggen 🙂 De groepen opgedeeld... zou met ZW en nog een aantal vreemdelingen als Delta spelen (allemaal zonder porto). EHM... Delta moest richting Ho Chi Minh en daar de boel verdedigen... Onze base was aan het begin van het veld en het was nog geen minuut rennen. Volgens mij was dit voor mij de kortste start ooit... Was er dus dubbel rap en na die heuvel moest ik even bijkomen. Vanaf daar de boel verdedigen en BAM! Rood zat links, rechts, onder... al snel overal. En dan roepen: wie, wat, waar.. terwijl iedereen geconcentreerd naar een uithoek staart.. Dan hoort niet iedereen elkaar. Maar het ging best goed. Ik zie de tegenstander op ons afkomen, ik meld dat en niemand reageert... Misschien moet ik harder roepen (ook al sta ik er naast...)? We zijn vanaf HCM naar voren gegaan richting de S-bunkers. Rood bleek een fieldrespawn (draaiklok, rood stond boven en moest blauw worden) te hebben die we wilden overnemen (want tijd is punten). Dus hups overnemen... Nou dat ging echt FRAKKING beroerd. En daarmee bedoel ik.. ECHT heul erg abominabel schaamwaardig FRAKKING beroerd! Iedereen was op weet ik veel wat gefocust... en ik wilde voor die spawn gaan... Maar wachten tot een goed moment, want er zat te veel van de tegenpartij om dat punt heen (zeker als ze net vers weer ‘t veld in zijn gekomen vanuit respawn...). Hoor ik links van me: "Hey, hey meisje... kun jij bij die klok komen?" Euhhh ja, kan, maar achter de gigantische rookwolk zat rood al strak op mij gericht dus ging ik niet wagen.. Dat was mijn eerste reactie. Maar toen de wind wat minder hard ging en de rook dichter werd ben ik alsnog als een zotte er op afgestormd... dikke rook.. een Mish actie met back-up.. WOW! Helaas ik kon hen niet echt zien en het verbaasde me dat ze mij wel konden zien.. geraakt. Dus ik draai me om, replica in de lucht en grijp naar m’n fluor hesje... bleven ze gewon schieten… Dusse... zagen ze me of waren ze maar wat aan het vuren op alles wat als iets/iemand leek..? Ze zaten 15 meter achter de klok, en net voorbij die klok was dus de rook en daar achter onze ploeg.. die.. ehm naja bluh! Dit werd dus een actie van HEEL veel opnieuw proberen... respawn... en.. OPNIEUW... In plaats van 8 meter nu op 5 meter gekomen van die draaiklok maar helaas.. zelfde... Dus dit werkte niet... In de respawn met een grote ploeg besproken dat we in een lijn naar voren zouden gaan om de tegenpartij terug te dringen.. Die lijn liep vanaf de flank tot aan 20 meter links van de S-bunker. Alleen het puntje “3, 2, 1, go!” werd blijkbaar niet echt gesnapt... er zijn mensen achter de ene bunker blijven steken terwijl ik al boven op de volgende stond... De lijn met wie we zouden pushen leek een A-formatie te worden.. de A van Abominabel. Links van de S-bunker bij de respawn was maar een klein aantal mensen. Op de bunker en in de flank rechts.. meer mensen. Die wilde ik eigenlijk naar links hebben.. dus in respawn beetje bespreken.. maar nee. Niemand die kant op; iedereen bleef bij bunker plakken... Gromz.. dat heeft dus drie pogingen geduurd he... bah bah.. Toen weer met ons allen zo ver mogelijk naar voren pushen en rood wegdrukken... 3, 2, 1, GAAN! Go, Go, Go..! Naja dat werd dus iedere keer een No, no, no. Wel akkoord gaan met pushen... startsein.. juist... niet dus. Nogmaals... Nou ik ben toen dus voor een tweede keer in m’n eentje over een bunker gegaan, naar beneden gesneakt en omhoog op de bunker waar rood achter lag.. En ja, ze schrokken allemaal, maar ik kon dus niet in m’n eentje 5 man uitschakelen. Dus ik ben weer naar de respawn gehuppeld. Poging tigenentachtig.. beetje ruk dat niemand mee ging in de pogingen. Naja, tuurlijk waren er mensen die wel meegingen (Ed, Wim en nog een paar...) maar het grootste deel van de mensen die het veld weer in konden.. heb ik niet gezien. Ze werden ook niet geraakt, maar ze kwamen allemaal ook niet ergens ofzo. FRUSTRATIE. Ik denk dat ik een stuk of zeven respawn klokjes b2b gezien heb. En toen ik weer richting die klok wilde.. bleek het opeens overgenomen te zijn door ons. WUTTTT? Wat een communicatie.. nada niente leek het. Maar goed, wie ben ik om daar over te zeuren, ik speel al een jaar zonder porto. Ik observeer, tel en probeer te berekenen, waardoor ik soms best wel goede inschattingen kan maken 🙂 Die rooklijn bleef dicht. En verdedigen (wat de crew deed was achter de rook staan, er doorheen staren en schieten op alles wat beweegt) was niet mijn ding. Ik wil VOOR die rook.. Dus ik ging door die rook zo ver mogelijk naar voren, zo laag mogelijk. Dus zandhappen en kruipen met die handel (omg zelfs dat kan gewoon niet elegant he) en vanaf een ophoging van een bunkertje best nog wat hits kunnen maken. Maar toch kwam van alle kanten kwam rood er weer aan. Na een respawn ben ik helemaal naar links gegaan, waar de rook ongeveer ophield en ik dus wat meer zicht had. Daar ben ik op de grond gaan liggen schuin achter een boom... Heerlijk punt!!! Echt veel weggespeeld terwijl ze niet echt doorhadden waar vandaan. Schitterend gevoel geeft dat om van ver mensen weten te raken die echt geen idee vanaf waar ze geraakt worden... Een slimmerd ging op dat punt roepen om de medic. Dus ik dacht: als de medic komt schiet ik die nadat die gast gemedic’t is. En naja.. fun idee hihi... helaas lukte dat niet. Er waren twee punten waar rood ging zitten/liggen... en nadat ik daar mensen geraakt had gingen daar weer nieuwe mensen zitten. Hoe slim... Opeens hoorde ik iets te snel achter me langs bewegen... ik keek, en zag rood op een gast duiken.. die werd geknived.. en i.p.v. van stil weg te gaan reageerde die gast met: “OHO ik zag je niet aankomen goeje kill man...” Gelukkig had ik hem door, maar heb ik het helaas niet kunnen voorkomen... Wel nog op hem geschoten na die kill, waar hij van schrok en wegrende.. Gelukkig maar want mijn replica haperde. GROM GROM GROM Maar goed, gered. Even later... weer van achteren geritsel.. Ik hield ‘t al wel in de gaten want dit gaat geen tweede keer gebeuren! Blauw.. dus safe.. maar ik lag laag en ze hadden me nog niet gezien... En toen ze me wel gespot hadden wilden ze op me schieten... Nu haat ik friendly fire in de rug (wat me meestal gebeurt als ik van een totaal andere kant kom na omgelopen te zijn), dus toch maar even heel goed duidelijk gemaakt dat ik blauw ben... Blue on blue me no like. Hoe spastisch ook, want ik lag daar al best lang op de grond.. Beetje in de kreukels duidelijk gemaakt dat rood daar ook zal zit.. Dus ze zijn doorgelopen langs de rooklijn... en uiteindelijk had rood ook door waar ik vandaan schoot en had ik 4 man tegen me... Denk dat ik daar wel een half uur gelegen heb.. of in ieder geval zeker wel een 15 minuten.. die lang lang lang leken te duren. Maar ik vond het wel even lekker rustig daar.. op die natte bladeren.. met beesjes die in m’n handschoen probeerde te kruipen.. grrrrr kippevel! Hekelt beestjes!!! Maar goed, gespot en geraakt. Gelukkig was de respawn niet ver. Daarna al snel pauze en wel drie keer wezen plassen... En nadat ik de laatste rol had opgemaakt (ja dat ben ik meestal) en gemeld bij crew, kreeg ik door een raampje van Ed te horen dat ik na de pauze naar voren wordt geroepen vanwege een nominatie.. EUHHHHHH????? Aja heb gezegd dat ik m’n make-up maar even ging doen (tafuq nominatie.. naar voren.. ik hou heeeeleemaaaal niet van aandacht). Maar goed ach, had geen wimperkruller bij me, dus heb m’n sokken nog maar even rechtgetrokken en veters opnieuw gedaan :p Na de pauze iedereen weer naar eigen base.. opgesteld, geteld... ik en de medic die voor me stond werden naar voren geroepen.. Sta je daar opeens voor 50-70 man O_o De medic had heel heel veel mensen gemedict zodat men kon doorspelen (daarna de medictag/haak via CO afgeven en kon de medic ze weer opnieuw gebruiken), en ik was naar voren geroepen vanwege mijn effort en de pogingen die spawn over te nemen... We kregen een SFRT patch en werden op de foto gezet.. YAY exposure.. brrr Naja na een jaartje airsoft vind ik mezelf ook wel fanatiek 😉 HAHHAHAA en de grap.. ik zei tegen Ed: "Dit gaat m’n team vast niet leuk vinden, die spelen altijd bij BC" hihihihi sta je daar met een SFRT patch :p rest van dag opgehad. Ik schijn dus op de wall of fame te hangen bij SFRT 😉 nog niet wezen kijken. Hmmm even denken na de pauze..., want die spawn was nog steeds van ons... En opeens.. talijolo's... met een voetbal... hilarisch... Ik was net geraakt en stond in respawn... komen de heren van 3d in zwarte gewaden dus het veld door.. mensen lastig vallen..."Vliendje maken" "Bombal" "Ik ghou van gholland". Mensen lastig vallen... Aja leuk allemaal mare... stonden tegen een boom ook opeens hun AK toyz/// Dat niemand dat zag... dus ja leuk grappen en grollen enzo maar talijoloklojo’s... niet te vertrouwen die lui 😛 Tenminste.. ik vertrouw ze nooit. Terwijl de helft aan het geinen was.. pakt Rob een replica en schiet blauw af.. grrromz. De rest had pistols en begonnen ook te schieten... zagen ze dat nou niet aankomen??? Aja zucht... vandaar maar weer naar voren want.. die tali's hadden rood ook weggejaagd... maar kwamen snel al weer onze kant op... Daar kwam ik Sjoerd tegen.. een intro die met een groep vrienden mee was die liever hun eigen tactieken speelden (ergens liggen wachten en ajeto aan Sjoerd zoek t maar uit) dus met hem langs de bunkers, flanken.. en best wel veel acties gehad. Veel mensen weggespeeld. Operation Fist of Fury - Bunker Hill - Voetbal
Na een tijdje ben ik naar links gegaan… richting de base en andere A-gebouwen.. Daar zat rood ook al dus hops, wegvegen die gasten! Samen met nog een dude richting de flank gegaan.. eerst bij een A-gebouw… daar heb ik best wel lang gestaan… langs de rechter muur… en een dikke groene paal.. gericht op de kreek.. Want daar zat eentje in een tent, eentje achter die tent, eentje rechts van de tent en dan nog twee helemaal rechts bij de kreek… Als iemand schoot dook ik achter die muur… Mattie had het geniale plan om achter (lees: “naast”) die paal te gaan staan niet wetende waar men zat en te gaan schieten.. op euhh ja op wat? Patsboem-kledderledderbam die was al geraakt voor ie z’n ogen had kunnen blinken. Gast uit tent was weggespeeld ik zag steeds alleen een hoofd… en dat was lastig mikken… Ik denk dat ik daar de boel 10 minuten heb kunnen afleiden… tot dat ze weggespeeld waren want vanaf de andere kant was men ook richting de kreek aan het schieten… Ben er wel geraakt en na respawn richting linker flank tegenover de base gegaan.

Daar weer doorgekropen met Sjoerd.. en vanaf daar leek er iemand op 15 meter daar te liggen.. geen idee wie wat waar die was opeens weg, blijkbaar gewoon blauw, maar rood was op 80 meter naderend… Blauw was in een van de A gebouwen toen ik plots om een hoekje iemand naar ons zag schieten… Een groep rood die in no time ‘t gebouw over had genomen.. Eindelijk weg kunnen werken vanuit flank maar toen kwamen de tali’s er weer aan.. met een blauw bandje.. alleen.. ze schoten wel in de richting van waar wij nog mensen hadden zitten.. en als tali’s op blauw schieten, schiet ik op tali’s! Sjoerd is toen nog full auto los gegaan op de derde… Volgens mij vonden ze t oprecht niet zo leuk.. (“Hey we dragen blauw hoor!”) Maar.. ik vertrouwde ze verder ook even want als je echt voor blauw bent schiet je niet op anderen van ons! Dus achja, toen ze bleven roepen we zijn toch blaaauw.. reageerde ik.. Ik blauw ook van jauw.

Vanuit de flank nog wel een paar andere rood geraakt maar er kwamen steeds meer… Dus geraakt… Na respawn weer flank in maar mocht niet baten. Na tweede respawn had Ed bedacht om naar de hele andere kant te gaan, dus met ons drieën (Sjoerd, als noob best een goede speler) zijn we naar de andere kant van het veld getrokken… daar zijn we via de flank doorgegaan richting de base van BC. Opeens was ik hen tweeën kwijt, ben ik om de base gelopen… en had ik geen idee wat te doen.. we zochten de CO van BC, maar dat was de dude die daar stond te praten met een marshall blijkbaar niet… Ik vernam iets over 3 cheaters die hits niet namen maar liep daar een beetje doelloos rond.. Rood stond in respawn met 10 man.. en verder was er niets of niemand… Naja die gast die met marshall stond te praten zei dat door die cheaters een groep rood boos is weggegaan en dat vandaar hier niemand meer was… DE FUN.. Helemaal weg, bedorven, foetsj… dus heb hesje gepakt, even naar respawn BC, gevraagd hoe wat.. en iemand zei dat er dus een aantal mensen meermaals hun hits niet nam maar dat de marshals er pas wat aan konden doen als ze op heterdaad worden betrapt.. Wuttt? Als mensen meerdere keren aangeven dat iemand z’n hits niet neemt.. dan moet dat toch genoeg zijn? Als die naam op blijft duiken dan is die persoon te contacteren… tijdens of na een event.. toch? Naja rood wist nie wie ‘t was want ze zijn niet naar de mensen zelf gelopen… Dat probeer ik wel, soms is het gewoon rete frustrerend en wil ik mijn eigen spel niet bederven en zijn er wel eens mensen geweest waar ik gewoon even boos op was en verder gespeeld alsnog afgeknald, maar soms moet ik er maar van uit gaan dat ze ‘t niet gevoeld hebben (zucht ja tuurlijk hebben de meesten t wel gevoeld) en loop ik er heen om te melden. Doen ze moeilijk dan vraag ik hun naam, zoals ik eens gedaan heb met een dude die de regels naar eigen hand zette en mijn overname van een capturepoint niet accepteerde.. Aja zucht. Die mensen houd je overal (ja helaas).
Vandaar weer verder spelen… Sjoerd kwam ik weer tegen… Ik vroeg me toch wel af waar z’n buddies dan zijn, want hij was als intro met een groepje mee.. Maar die heeft ie niet eens meer gezien. Tijd om rood weer in de pan te hakken 🙂 Best leuk gespeeld met hem. Hij zei dat z’n matties vooral met elkaar spelen en dat hij toen bedacht had met mij mee te lopen 🙂 Aja rookie leert rookie toch 🙂 Ik vind me nog altijd een mega airsoft noob 😛 Maar zoals Ed zei: “Wel een meid met ballen, spreekwoordelijk, anders zouden anderen over de zeik raken” :p hihihihi

Toen was er opeens een HELE grote groep blauw.. op zoek naar de CO van rood (nog steeds) en liepen met z’n allen achter elkaar aan richting de BC base, waar ik al was geweest en niemand was tegen gekomen.
Zag de fun er niet van in om mee te gaan, dus ik ben een totaal andere kant op gegaan, via eigen base richting Ho Chi Min, en naar het West Point om via daar weer naar de S bunkers te gaan… Kwam nog twee lege zakjes BB’s tegen die ik maar in de prullenbak in respawn heb gemieterd… Lekker logisch.. Het is er altijd zo schoon en dan laat men ondanks de vele prullenbakken toch hun shit slingeren?? Aja… verder nog gekeken of er ergens nog geld, drank munitie, drugs en andere objectives lagen.. die als punten telden (of naja.. halve punten… blauw had blijkbaar ook deze zaken uit de base van rood gestolen… Handig maar die punten hadden ze al in de pocket dus lekker logisch) ennn toennn was t al weer tijd… Onderweg terug nog aan rood en blauw gevraagd of ze die CO nou hadden gevonden maar dat wisten ze niet… Aja einde van een awesome dagje airhufteren.

Een zeer geslaagde dag weer bij 3Division 🙂
Nadien had ik tig mensen die me toe hadden gevoegd op fb… een aantal nog van zaterdag en een aantal van zondag… of random want sommigen ken ik nog steeds niet.


Videoimpressie door Pling

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar