Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Airsoft TV aflevering 3

| op 25, aug 2013

En ook aflevering 3 van Airsoft TV is een feit! Deze keer wordt er een bezoek gebracht aan Airsoft Belgium; een vakhandel met maar liefst drie filialen, wordt er een Chinese low-cost replica van CYMA getest tijdens een skirm en wordt er een kijkje genomen bij het Deense ASG.

ASG (ActionSportGames) is in 2003 onstaan uit een fusie van de twee grootste Deense leveranciers van airsoft apparaten en accessoires, Pedersen & Grobelnik A/S (opgericht in 1992) en Vestergaard ApS (opgericht in 1960). Ze stonden aan de wieg van airsoft in Europa, en zijn nog steeds een wereldleider op het gebied van 1:1 replica’s.

Een leuke aflevering die zeker het kijken waard is!

 

Lucid Mind

Meer info of up-to-date blijven over de evolutie van Airsoft TV of zelf nieuwtjes te melden?

www.lucidmind.be
www.facebook.com/lmind

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar