Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Speel Airsoft op de geheel vernieuwde airsoft locatie in Veldhoven

Airsoft locatie Veldhoven is terug van weggeweest
Pluimpie

Ongeveer een jaar geleden sloot het airsoft terrein in Veldhoven. Deze outdoor CQB woodland locatie stond garant voor snelle outdoor gameplay. Vanaf 8 september 2019 opent de locatie opnieuw haar deuren met terugkerende evenementen op zaterdag en zondag. De airsoft locatie is geheel vernieuwd. De evenementen worden georganiseerd door ATCX als vaste organisator.

Inrichting van het speelveld

Veldhoven is geheel vernieuwd. Er zijn vele objecten in het veld bijgekomen. Denk hierbij aan nieuwe bunkers, loopgraven, overdekte gangen en nieuwe dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om nog dichter op elkaar te spelen en een echte outdoor CQB ervaring weg te zetten. Het speelveld bevindt zich geheel in het bos.

Ook is de safezone geheel aangepakt. Het is mogelijk om droog je spullen op te bergen en te zitten.

Missies op het speelveld

In het begin zal worden gespeeld met een maximaal aantal spelers van 40 tegelijkertijd. Later zal dit worden opgehoogd naar 50.

Op het veld wordt niet gespeeld met voertuigen of acteurs. In het begin zal de gameplay met name gericht zijn op arcade speelstijl. Denk hierbij aan missies zoals Capture the flag (CTF) en Team deathmatch (TDM). Wanneer het veld optimaal draait wordt langzaam de transitie gemaakt naar storyline elementen.

Alle door de NABV opgelegde regels gelden hier. Daarnaast is het niet toegestaan om met rookgranaten te spelen.

Dit artikel is in samenwerking met ATCX opgemaakt. Kun je niet wachten om hier te spelen? Iedere zaterdag en zondag is er een skirm, reserveer snel!

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar