Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

Airsoft marktplaats: koop en verkoop jouw gebruikte airsoft spullen

De beste plaatsen om gebruikte airsoft spullen te kopen en te verkopen
Pluimpie

Airsoft artikelen tweedehands verkopen is altijd een lastig item geweest. Je kunt niet zomaar even een marktplaats advertentie maken voor de verkoop van jouw airsoft replica’s of tactische vesten. Omdat airsoft een levendige community heeft op Facebook waren er voorheen veel verkoopgroepen op Facebook te vinden.

Helaas is het verhandelen van airsoft gerelateerde voorwerpen tegen het beleid van Facebook en worden daardoor de groepen massaal verwijderd. In dit artikel proberen wij jou te helpen toch een plaats te vinden waar je jouw airsoft spullen kunt verkopen.

Verschillende verkoop plaatsen

Momenteel kun je op veel verschillende plaatsen jouw airsoft spullen verkopen. Zo zijn er Facebook groepen, Whatsapp groepen, discord channels, telegram channels en online marktplaatsen.

Whatsapp groepen

Hieronder gaan we in op de meest gebruikte Whatsappgroepen om airsoft spullen te verkopen. Deze groepen worden zowel gebruikt in België als Nederland en zijn zeer actief.

Het nadeel van een Whatsapp-groep is dat de meeste leden de groepen continu op mute hebben staan vanwege de vele berichten. Hierdoor kun je dus potentiële kopers mislopen.

Heb jij een Whatsappgroep die nog niet genoemd wordt in onderstaande lijst? Laat dan een berichtje achter in de reacties.

Lijst met Whatsapp groepen voor airsoft

Airsoft marktplaats

Naast de verkoop groepen op Whatsapp zijn er een aantal verkoop websites. De een werkt beter dan de andere. Hieronder een korte opsomming van airsoft verkoop websites bij ons bekend.

Airsoft verkoop websites

Staat jouw airsoft marktplaats nog niet op onze lijst? Laat het ons weten in de reacties.

Als je snel je airsoft artikelen tweedehands wil verkopen is het aan te raden tijd te steken in het maken van een advertentie. Binnenkort verschijnt er een artikel waarin uitgebreid wordt ingegaan op het bouwen van de ideale tweedehands airsoft verkoop advertentie.

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar