Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Omhoog

Geen reacties

King forest is nu Valburg - CrossRoads

King forest is nu Valburg – CrossRoads

| op 20, feb 2019

Het alom bekende King forests nabij Valburg is niet meer. Dat schrijft Mark Stakenburg 20 februari. Althans hij doelt hier mee op een mooie naamsverandering. De airsoft locatie King Forest in Valburg is namelijk omgedoopt tot Valburg – Crossroads.

Een naam met een historische verwijzing naar de tweede wereldoorlog waar op deze locatie flink is gevochten door de Amerikaanse 506e infanteriedivisie. De crossroads verwijzen naar twee belangrijke wegen die elkaar nabij Valburg kruisen. Vandaag de dag beter bekent als de A50 en de A15. Daarnaast ligt midden in het veld een groot kruispunt waar de naam ook aan refereert.

De naam is gekozen door een wedstrijd die is uit uitgezet door Critical Hit Airsoft Events waarna vele namen binnenstroomde. Uiteindelijk is gekozen voor Valburg – Crossroads. Op de Facebook pagina van Critical Hit vind je meer informatie hierover.

Valburg Crossroads is een woodland locatie met diverse gebouwen.
De safe-zone is onlangs geheel vernieuwd met onder andere nieuwe tenten, een gezellige zitplaats bij een kampvuur en vernieuwde catering.

Een korte indicatie van de reistijd:

  • 30 min vanaf Nijmegen
  • 55 min vanaf Rotterdam
  • 55 Min vanaf Utrecht
  • 55 min vanaf Apeldoorn
  • 55 min van Den Bosch
  • 65 min vanaf Eindhoven
  • 75 Min vanaf Den Haag
Nieuwe teaser video van Valburg – Crossroads

Schrijf een reactie

Spring naar toolbar